20 april 2006

Hieronder volgt het bericht:

Vive La Sjans, Kees Visscher en Harm's Farm treden op in de hervormde kerk te Kropswolde

Kropswolde - Op zaterdagavond 22 april vindt in de hervormde kerk van Kropswolde een bijzonder lenteconcert plaats. Het dameskoor Vive La Sjans organiseert op deze avond, gezamelijk met het orkest van de muziekschool Harms Farm en schrijver/dichter Kees Visscher, een avond waarin de lente centraal staat zowel in zang, muziek als in het woord 

Vive La Sjans timmert met dit concert opnieuw aan de weg na het geweldige succes van het kerstconcert. Wederom heeft het koor nieuwe liederen, onder andere 'Edelweiss' en 'I don't know to love him' op het programma staan. Harm's Farm is een formatie bestaande uit twintig muzikanten die op een eigenwijze zowel klassiek als lichtere stukken ten gehore brengt. Het orkest staat onder leiding van Harm Pals, leraar gemeentelijke muziekschool in Hoogezand. Al eerder boekte dit jonge orkest fraaie successen in de regio.

Om zowel de koren als het publiek in de juiste sferen te brengen komt Kees Visscher voorlezen uit eigen werk. Visscher is eigenlijk aan het afbouwen maar omdat hij zijn roots in deze omgeving heeft zegde hij toe om zijn medewerking te verlenen.

De combinatie Vive La Sjans, Harm's Farm en Kees Visscher staat borg voor een echte uitgaans avond voor liefhebbers van muziek en het Groninger dialect. De beide dirigenten, Harm Pals en Sim Noordhof, zullen samen een lied van Mozart ten gehore brengen. Het concert begint om acht uur en zal ongeveer twee uur duren.

Kaarten zijn te bestellen bij Truus Smeels en Ria Hartong


Violisten gezocht

Harms Farm Orchestra is vaak op zoek naar nieuwe muzikanten. We hebben nu vooral behoefte aan violisten.

Maar speel je Altsaxofoon, tenorsax, baritonsax, sopraansaxofoon, basklarinet, altklarinet, bariton, tuba, trompet, trombone, althoorn, waldhoorn, viool, cello, strijkbas, slagwerk, keyboard of een ander instrument, en lijkt het je leuk om in een orkest te spelen, neem dan ook contact op met Wim Lever.