24 mei 2009
Deze dagen wordt er een grote theatervoorstelling gegeven in het Kielzog. De titel van het stuk is: Het mysterie van het meesterwerk. Een ware mysterie vindt plaats op de muziekschool in Hoogezand.
Aan deze theaterproductie werken verschillende disciplines mee, waaronder wij, Harms-Farm. Wij spelen begeleidende stukken die uitstekend bij de scenes passen in het suk. Ook komen er bekende schilderij-figuren naar voren in het stuk.
Ook andere disciplines van de 't Kielzog Theater en kunstencentrum doen mee, waaronder een toneelgroepje, en beeldende werken.
Inmiddels is de kaartverkoop gestart. U kunt kaarten kopen bij de kassa van 't Kielzog. Voor volwassenen € 5,- en kinderen tot en met 12 jaar €3,-
Komt allen kijken op vrijdag 5 of zondag 7 juni!


Violisten gezocht

Harms Farm Orchestra is vaak op zoek naar nieuwe muzikanten. We hebben nu vooral behoefte aan violisten.

Maar speel je Altsaxofoon, tenorsax, baritonsax, sopraansaxofoon, basklarinet, altklarinet, bariton, tuba, trompet, trombone, althoorn, waldhoorn, viool, cello, strijkbas, slagwerk, keyboard of een ander instrument, en lijkt het je leuk om in een orkest te spelen, neem dan ook contact op met Wim Lever.