23 november 2014

Zondag 23 november hebben we aan het benefietconcert Watervloot meegewerkt en opnieuw genoten van de prachtige muziek van de WA Scholten!

25 t/m 29 juni 2014

Wij hebben met veel enthousiasme meegedaan aan het Theater spektakel de W.A. Scholten. Ons orkest bestond toen ook uit leden van het klarinetten orkest Capriccio. Dit onder leiding van John de Beer en Harm Pals.

Zie voor meer informatie:  http://watervloot.nl/watervloot-locatietheater-de-wa-scholten/

 

Zondag 30 maart 2014

Muziekcarrousel in de muziekschool van Hoogezand-Sappemeer. Wat is er mooier dan samen muziek te maken en de verschillende instrumentgroepen bij elkaar te horen!? Zondagmiddag speelde Harms Farm na de pauze in de grote zaal.

Zaterdag 22 maart 2014

In maart 2014 hebben wij een optreden gegeven in Internos te Hoogezand. Dit was in het kader van NLdoet (NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag (deel) de handen uit de mouwen te steken). Een leuk initiatief waar wij graag aan mee hebben gedaan.

Donderdag 20 maart 2014

Humanitas organiseerde een Charity Diner in de Vredekerk, Harms Farm heeft bij dit diner een muzikale bijdrage geleverd. De opbrengsten kwamen ten goede aan Humanitas.


Violisten gezocht

Harms Farm Orchestra is vaak op zoek naar nieuwe muzikanten. We hebben nu vooral behoefte aan violisten.

Maar speel je Altsaxofoon, tenorsax, baritonsax, sopraansaxofoon, basklarinet, altklarinet, bariton, tuba, trompet, trombone, althoorn, waldhoorn, viool, cello, strijkbas, slagwerk, keyboard of een ander instrument, en lijkt het je leuk om in een orkest te spelen, neem dan ook contact op met Wim Lever.